Valná hromada 2019

Valná hromada Hnutí Brontosaurus 2019 se koná v termínu 22.- 24. 2., již tradičně v Ekocentru Paleta v Oucmanicích.

Přijeďte na setkání otevřené všem základním článkům, klubům, regionálním centrům, ale i aktivním organizátorům a dalším zájemcům.

I letos je připraven hodnotný program nabízející, jak podnětná jednání, tak příjemné chvíle k setkávání, sdílení či oceňování. Nebude chybět bohatý doprovodný program, o který se postará ZČ HB Rozruch.

Před Valnou hromadou zvažte, prosím, vaše návrhy na udělení Ceny Hnutí Brontosaurus za rok 2019 a také nominace do výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise HB.

Informace o přihlášení a průběhu najdete ZDE.

Na Valnou hromadu se přihlašujte přes PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ, nejpozději do úterý 19. února 2019 do 12 hodin. Nezapomeňte uvést, jestli jste delegáti nebo hosté, a za který ZČ/RC/klub. Každý, kdo se chce účastnit jako delegát, musí se prokázat písemným potvrzením od statutárního zástupce svého ZČ/RC/klubu.

NOMINACE: Výkonný výbor, KRK a Výroční cena Hnutí Brontosaurus za 2018

Nominujte vhodné kandidáty do Výkonného výboru a KRK HB.
Nominujte na Cenu Hnutí Brontosaurus 2018 (do 15. února 2019)

Program Valné hromady

PROGRAM - BODY K JEDNÁNÍ VH HB

Podrobný program s časovými dotacemi na jednotlivé body obdrží kluby, ZČ a RC a delegáti začátkem února 2019.

Číst dál: Program Valné hromady