Valná hromada Hnutí Brontosaurus 2020 se koná v termínu 28.2.- 1.3., již tradičně v Ekocentru Paleta v Oucmanicích.

Přijeďte na setkání otevřené všem základním článkům, klubům, regionálním centrům, ale i aktivním organizátorům a dalším zájemcům.

I letos je připraven hodnotný program nabízející, jak podnětná jednání, tak příjemné chvíle k setkávání, sdílení či oceňování. Jedinečností letoší Valné hromady je sobotní blok VIZE BRONTOSAURUS 50, kdy se pokusíme společně najít hlavní myšlenku a směr naší organizace do našich 50. narozenin. Nebude chybět bohatý doprovodný program, o který se letos postará Základní článek Klub přátel Lukova.

Před Valnou hromadou zvažte, prosím, vaše návrhy na udělení Výroční ceny Hnutí Brontosaurus za rok 2019 a také nominace do výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise HB.

Informace o přihlášení a průběhu najdete ZDE.

Podkladové materiály budeme postupně zveřejňovat od začátku února.