Valná hromada 2021

i v letošní složité situaci proběhne v původním plánovaném termínu Valná hromada Hnutí Brontosaurus. Rozhodli jsme se pro následující podobu zasedání Valné hromady. V sobotu 28. února se setkáme on-line na základní povinnosti a neodkladné záležitosti Valné hromady (volby, schválení zpráv, apod.). Následně v květnu uspořádáme v příjemném prostředí velké offline setkání zástupců pobočných spolků a klubů v podobě Rady Hnutí Brontosaurus. Tam přesuneme zasedání sekcí, další rozpracování vize 50 do strategických plánů a další tvůrčí části běžné VH. Zejména se zaměříme na motivační a tmelící program!

Podklady a výstupy

Zde níže najdete:

Technické pokyny pro účast na online zasedání

Přehled kandidátů do Výkonného výboru

Přehled kandidátů do Kontrolní a revizní komise

Zprávu o činnosti

Na Valnou hromadu se přihlašujte přes PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ, nejpozději do 24.února 2021 do půlnoci. Přihlášeným účastníkům zašleme předem podklady a odkaz na meeting. Delegáty s hlasovacím právem na Valnou hromadu přihlašují statutáři ZČ/RC nebo vedoucí klubu! Valné hromady se mohou zúčastnit dva delegáti za ZČ/RC a jeden delgát za klub.

NOMINACE: Výkonný výbor a Kontrolní a revizní komise

Nominujte vhodné kandidáty do Výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise HB, nejpozději do 24.února pomocí online formuláře.