Valná hromada 2022

zveme vás po roční odmlce na Valnou hromadu Hnutí Brontosaurus do Oucmanic!

Můžete těšit na společné válení, společenské hromadění, oceňování, známé i nové tváře, novinky z brontosauřího světa, dobré jídlo, pecha kucha, volby do vedení a pestrý doprovodný program.

Ohledně epidemiologických opatření vás budeme informovat. Prozatím přepokládáme offline setkání s tím, že vyzveme přihlášené k testu před akcí.
Na Valnou hromadu jsou zváni všichni členové či příznivci Hnutí. Delegáti s právem hlasovat jsou max. 2 za každý ZČ či RC, 1 za každý klub a dále členové VV a KRK. Další zástupci se mohou zúčastnit Valné hromady jako hosté. I na letošní Valné hromadě nás čekají volby do Výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise HB.

I letos je připraven hodnotný program nabízející, jak podnětná jednání, tak příjemné chvíle k setkávání, sdílení či oceňování.

NOMINACE: Výkonný výbor, KRK a Výroční cena Hnutí Brontosaurus za rok 2020 a 2021

Nominujte na Výroční cenu Hnutí Brontosaurus za rok 2020 a 2021 (do 8. února 2022)

Na Valnou hromadu se přihlašujte přes PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ, nejpozději do úterý 22.února 2022 do 12 hodin. Nezapomeňte uvést, jestli jste delegáti nebo hosté, a za který ZČ/RC/klub. Každý, kdo se chce účastnit jako delegát, musí se prokázat písemným potvrzením od statutárního zástupce svého ZČ/RC/klubu.