Na Valnou hromadu se přihlašujte přes PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ, nejpozději do úterý 19. února 2019 do 12 hodin. Nezapomeňte uvést, jestli jste delegáti nebo hosté, a za který ZČ/RC/klub. Každý, kdo se chce účastnit jako delegát, musí se prokázat písemným potvrzením od statutárního zástupce svého ZČ/RC/klubu.

Místo

Ekocentrum PALETA Oucmanice

Dorazíte vlakem, popř. autobusem do zastávky Brandýs nad Orlicí. Pěšky se vydejte k železničnímu přejezdu (hned za zastávkou směrem na Pardubice, Choceň). Ten přejdete a za ním přejdete ještě most přes řeku. Dáte se rovně cestou po silnici a v kopci za posledním domem je zkratka přes les označená směrovkou Ekocentrum Paleta. Za lesíkem se vrátíte opět na silnici a před sebou již uvidíte Oucmanice. Žlutý statek vlevo za rybníkem nemůžete minout. Autobusem se můžete dostat také přímo do obce. Nebo můžete přijít pěšky z Chocně, což je krásná procházka po zelené tak na 6 km.

Cena

Cena za ubytování a stravování bude 250 Kč pro delegáty i hosty, příp. 200 Kč pro studenty. Hromadná cena pro dva delegáty z jednoho ZČ či RC je 400 Kč.

S sebou

Přezůvky, spacák, delegátku ZČ + penízky na poplatek, brontosauří tričko, společenský doplněk na sobotní galavečer, hudební nástroje, fotky na Pecha Kuchu, tričko, tašku nebo jiný textil, který si budete moci zkrášlit.

Spaní a jídlo

Spí se ve spacácích. Pro 40 z Vás jsou k dispozici luxusní postele. Zbytek se buď přidruží nebo využije parket a karimatky. Jídlo bude zajištěno z místní kuchyně ekocentra. Kdo se včas nenahlásí, ten nejí. Zajištěna bude strava vegetariánská, případně veganská od lehké páteční večeře do nedělního oběda. Po celou dobu bude k dispozici káva, čaj a voda.

Pecha Kucha

I letos bude možnost proložit program Valné hromady vašimi krátkými a údernými Pecha Kucha prezentacemi. O vašem táboru, povedené akci, radostech vašeho článku či čemkoliv, co si myslíte, že ostatní zajímá či potěší. Vyladěnou prezentaci po vás ale nechceme, stačí si s sebou vzít pár fotek, které za vás promítneme. To nejdůležitější jsou vaše příběhy. Za optimální formát považujeme povídání k cca 9 fotkám během cca 3 minut. Fotky k prezentaci můžete posílat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo si je přineste na Valnou hromadu s sebou na flashce.

Představení článků

Během pátečního večera nás čeká tradiční seznámení účastníků Valné hromady. Letos bychom ho rádi pojali trochu netradičně, a nejlépe se zapojením vás všech. A to totiž představením vašich článků (případně klubů nebo RC).

Co je pro váš článek to jedinečné, to úderné, co všechny zaujme a jasně jim dá najevo, že jste to vy? Vyberte to nejlepší ze svého základního článku a zábavnou formou představte během půl minuty ostatním. Bude to krátká anekdota, výstižný vtip, hraná scénka, živý obraz, vykřikování slov, rekvizity, písnička?

Březové lístky

Jako už pěkných pár let, bude letos prostor pro oceňování, a sice pro předávání Březových lístků. Ať už  již nějaký Březový lístek máš nebo ne, zamysli se jestli ve svém okolí znáš někoho, kdo by si takové ocenění zasloužil. Pokud ano, tak se poohlédni, kdo už ho má a chtěl by tvé nominace podpořit. Pro udělovací dekrety a odznáčky kontaktuj Šváru (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo Codyho (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Článkovská trička a loga

Máte ve svém článku svoje vlastní trička? Vezměte si je na Valné hromadě na sebe, ať se můžeme vzájemně pokochat jejich nápaditostí a ať každý ví, do které bandy patříte ;-) Pokud máte i svého jedinečného článkovského brontosaura (který je oproti tomu celohnuťovskému například zkrášlen nějakým doplňkem), pošlete nám ho prosím taktéž na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to nejlépe nejpozději týden před Valnou hromadou.