Žádost o dotace MŠMT, SFŽP a MV 2020

Ústředí Hnutí Brontosaurus vyzývá základní články, kluby a RC, aby si prostřednictvím přiložených formulářů požádaly o dotace z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Státního fondu životního prostředí a Ministerstva vnitra na rok 2020!

Žádosti prosím zašlete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 20. 3. 2020. Požadujte potvrzení  o přečtení svého e-mailu od ústředí a neobdržíte-li jej, tak nás kontaktujte.

Každá z výše uvedených dotací má svůj formulář - tedy pokud máte zájem žádat jen o dotaci MŠMT, ostatní formuláře nevyplňujete a neposíláte, v případě, že chcete žádat o všechny dotace, odešlete zpět vyplněné 3 formuláře!

Při přípravě žádosti zohledněte tyto důležitá fakta: 

  • Žádejte na celé spektrum vašich aktivit - je potřeba čerpat na širší množství aktivit a akcí. K širšímu čerpání dotací nabízíme i poradenství s účetnictvím a administrativou u finančního ředitele ústředí HB.
  • Všechny ZČ, RC a kluby důrazně žádáme o zadání a kontrolu všech akcí za rok 2019 v BISu – tyto údaje budou sloužit jako podklad pro rozdělování dotací. Zkontrolujte i zadání odpracovaných hodin u dobrovolnických akcí, účastníků u akcí apod. POZOR: Neúplně vyplněné akce nebudou započítány.
  • Vyúčtování táborů, letních akcí PSB a zahraničních aktivit je třeba odevzdat do 31.10.2020
  • Vyúčtování zbylých kategorií je třeba odevzdat do 5.1.2021

Rádi zodpovíme vaše dotazy. Nebojte se zeptat, ať nevznikají nějaké zmatky a nedorozumění.