Zadávání letních akcí do tištěné a VIP propagace

Termín pro zadávání letních akcí do tištěné a VIP propagace akcí pro prvoúčastníky je letos výjimečně posunut do 31. 3. 📅

 

Pojďme spolu rozjet propagaci letních akcí a získat nové účastníky! Vzhledem ke složité situaci a menšího počtu nahlášených akcí, umožnujeme dodat podklady pro VIP a tištěnou propagaci do konce března, abyste měli dostatek času zadat veškeré vaše letní akce do BIS.
 
Online propagace už frčí! Těm, kteří dodali podklady podklady do 10. 3. již běží první vlna placené reklamy na Facebooku a Instagramu jako odměna! Čím dříve zadáte vaše letní akce, tím dříve se objeví na našem webu, sociálních sítí, placené inzerci a brzy vám přiláká nové účastníky 🎉
 

Jak zadat akci do BISu a zajistit její propagaci:

  • Zadat akci do BISu (Brontosauří informační systém), aby se zveřejnila na webu - pomůže vám základní článek s který akci pořádáte, Martin nebo kdokoli z ústředí. Jak na to přijdete v tomto návodu na zadávání akcí do BIS.

  • Založit FB událost pod FB základního článku (nebo se ozvat a my ji založíme přes náš hlavní FB) a přidat stránku Hnutí Brontosaurus jako spolupořadatele – jak na to vám poradí Manuál propagace HB, FB cover události a další šablony na mozku.

  • V případě zájmu o VIP propagaci (speciální inzerci a další služby) letních akcí pro prvoúčastníky vyplnit tuto žádost o zařazení.

  • NOVINKA: Vyzkoušej naše nové šablony na FB cover události, plakát mnoho dalšího v online grafickém editoru Canva.com, kde si během pár minut vytvořít úžasnou grafiku ke své akci. Stačí se přihlásit přes náš účet Canva účet, stačí zadat Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a heslo jedemedal24. Poté si v sekci Všechny vaše návrhy vybereš šablonu, ze které si vytvoříš přes 3 tečky kopii a můžeš začít tvořit.

👉 Jestli máš nějaký dotaz ohledně propagace nebo zájem o konzultace tvojí akce, stačí se ozvat Matesovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.