Valná hromada 2024

zveme vás na Valnou hromadu Hnutí Brontosaurus do Oucmanic v termínu 23. - 25. 2. 2024!

Můžete těšit na společné válení, společenské hromadění, oceňování, známé i nové tváře, novinky z brontosauřího světa, dobré jídlo, pecha kucha, volby do vedení a pestrý doprovodný program.

Na Valnou hromadu jsou zváni všichni členové či příznivci Hnutí. Delegáti s právem hlasovat jsou max. 2 za každý ZČ či RC, 1 za každý klub a dále členové VV a KRK. Další zástupci se mohou zúčastnit Valné hromady jako hosté. I na letošní Valné hromadě nás čekají volby do Výkonného výboru a Kontrolní a revizní komise HB.

I letos je připraven hodnotný program nabízející, jak podnětná jednání, tak příjemné chvíle k setkávání, sdílení či oceňování.

NOMINACE: Výkonný výbor, KRK a Výroční cena Hnutí Brontosaurus za rok 2023

Nominujte na Výroční cenu Hnutí Brontosaurus za rok 2023 (do 8. února 2024)

Na Valnou hromadu se přihlašujte přes PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ, nejpozději do úterý 20.února 2024 do 12 hodin. Nezapomeňte uvést, jestli jste delegáti nebo hosté, a za který ZČ/RC/klub. Každý, kdo se chce účastnit jako delegát, musí se prokázat písemným potvrzením od statutárního zástupce svého ZČ/RC/klubu (to lze zaslat i v podobě scanu na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Program Valné hromady

• ZPRÁVY A INFORMAČNÍ BLOKY

Zprávy o činnosti Výkonného výboru HB a ústředí Hnutí Brontosaurus a zpráva o činnosti Kontrolní a revizní komise HB. Info o novinkách v HB, oslavách 50 let HB aj.

• SCHVALOVÁNÍ A VOLBY

Volba Výkonného výboru HB a Kontrolní a revizní komise HB, schválení zprávy o činnosti a zprávy o hospodaření HB, schválení výše členských příspěvků.

• SEKCE A PRACOVNÍ SKUPINY

Zasedání odborných sekcí - Zelená sekce, Sekce Brďo, Sekce Vzdělávání

Zasedání pracovních skupin - Akce památky, International

• SLAVNOSTNÍ PROGRAM A OCEŇOVÁNÍ

Zahájení VH a úvodní seznámení delegátů, udělování Březových lístků, předání cen soutěže Brontosaurus žije, udělení Výročních cen Hnutí Brontosaurus.

• KONZULTACE A ŠKOLENÍ

Školení k základní orientaci v novém Brontosauřím informačním systému, miniškolení marketingu HB pro ZČ, informační blok o financích a hospodaření nejen pro hospodáře ZČ, konzultace s pracovníky ústředí. Individuální fundraising pro základní články.

• SLAVÍME 50 LET HB

Výbor oslav představí záměr, cíle, scénář i konkrétní plánované aktivity oslav. Proběhnou pracovní skupiny ke spolupráci napříč Hnutím k Akcím v regionech, Festivalu Dort, Retro akcím a úvodní konferenci. Diskutovat budeme PR oslav.

• LIKVIDACE ZČ SLOUČENÍM

Sloučení ZČ HB Zastávka s hlavním spolkem, schvalovací bod