NOMINACE: Výkonný výbor, KRK a Výroční cena Hnutí Brontosaurus za rok 2023

Nominujte na Výroční cenu Hnutí Brontosaurus za rok 2023 (do 8. února 2024)

Nominace do Výkonného výboru

Hnutí Brontosaurus vyzývá k nominacím do Výkonného výboru - ZDE.
Nominuj za Tvůj ZČ, RC či klub či sám/sama za sebe člověka, který se dle Tebe nejlépe hodí do Výkonného výboru.
Uveď celé jméno toho člověka a pokud možno e-mailový kontakt na něj. Aby měla nominace reálnou šanci uspět, tak, prosím, doplň krátký medailonek navrženého.
Nominovat můžete i lidi, kteří nebudou na Valné hromadě osobně přítomni. Musí však s nominací souhlasit.
Pokud na VH bude schválen nový návrh stanov, tak délka funkčního období výboru bude nově 2 roky.

Nominace a udílení Výročních cen HB

Poslední dva roky byly těžké, ale díky spoustě úžasných a nadšených lidí jsme dokázali, že Brontosaurus jel naplno dál. Povedlo se nám mnohé pro přírodu, pro památky, pro lidi, pro Brontosaura!

Pojďme společně ocenit ty, co dokázali něco výjimečného. Nominujte na Výroční cenu Hnutí Brontosaurus za rok 2023 ve formuláři ZDE.

Uzávěrka je již 8.února, slavnostní vyhlášení a předání ocenění za rok 2022 proběhne na Valné hromadě na slavnostním sobotním galavečeru.

Nominace na cenu probíhá v těchto kategoriích:

Hvězda roku, Pan Neviditelný / Paní Neviditelná, Nadšenec - skokan roku, Maratonec roku, Vedoucí roku, Patriot roku a Myšlenka roku.

Nominace jsou otevřené všem. O udělení ceny rozhoduje Výkonný výbor a dosavadní držitelé Výroční ceny HB.

O kategoriích cen si můžete přečíst zde:

Hvězda roku
Tato kategorie je určena pro lidi, kteří v roce 2022 zorganizovali akci nebo táhli dopředu aktivitu, která měla přesah do celého Hnutí Brontosaurus či do jeho podstatné části. Jedná se o akce/projekty významné, ale avšak vesměs spíše krátkodobé (jednorázové).

Pan Neviditelný / Paní Neviditelná
Ačkoli se drží spíše v pozadí, tvému zraku neušla jeho nenápadná činorodost a podpora. Zařizuje věci, které ostatní příliš nebaví, stará se o to, aby bylo zajištěné zázemí tolik nutné pro pořádání akcí. Snaží se odstínit ostatní od běžných problémů, které by je jinak frustrovaly. Nikdy nestojí na pódiu, ale víme, že bez něj by to nešlo. Nominuj ho!

Nadšenec - skokan roku
Nominujte osobu, která se zasloužila v minulém roce o start projektu, který má potenciál. Něco, co by se mohlo v Brontosauru udržet a podpořit dál jeho snahy, cíle a vize. Podpořte svojí nominací člověka, kterému se už něco podařilo a bylo by skvělé, aby v tom i nadále vytrval.

Maratonec roku
Běží už dlouho, ale přece není u konce s dechem. Tlačí před sebou káru svého projektu, už několikrát musel zatnout zuby, ale pořád jde dál a nevzdává se, protože ví, že to, co dělá má smysl. Nominujte někoho za práci na dlouhodobém a úspěšném projektu či za pořádání tradiční akce.

Vedoucí roku
V této kategorii hledáme člověka, který se zasloužil o rozvoj činnosti v oblasti práce s dětmi, o založení nové aktivně půsocí skupinky dětí (mládeže) v HB. Někoho, kdo vzal za své poslání vychovávat ty mladší v duchu hodnot, které v HB společně sdílíme.

Patriot roku
Do této kategorie hledáme laureáty, kteří nesou zásluhy při péči o některou z lokalit, na nichž HB pravidelně koná své akce. Někdo s danou lokalitou skutečně žije, či dokonce dýchá. Někdo, bez něhož by daná lokalita byla jen dalším šedým zanedbaným místem.

Myšlenka roku
Víš o někom, kdo při činnosti nebo v souvislosti s činností HB pronesl nějaký hluboký výrok, nápad trvalé hodnoty, který má co říci k dalšímu rozvoji HB. Neváhej a nominuj autora společně s příslušnou hláškou.