Propagace podzimních víkendovek

Na ústředí Hnutí Brontosaurus opět začínáme připravovat propagaci podzimních víkendovek Akce příroda a Akce památky. Nyní můžete využít možnosti přilákat na své akce zajisté nadšené a motivované účastníky naplněných táborů a letních ekostanů, popř. dát vědět o svých akcích hned po prázdninách. A pokud míříte akci na prvoúčastníky, můžete počítat s cílenou propagací.
Do konce května můžete také žádat finance na vaše dobrovolnické akce!

K propagaci je potřeba pouze:

  • Založit FB událost pod FB základního článku (nebo se ozvat a my ji založíme přes náš hlavní FB) a přidat stránku Hnutí Brontosaurus jako spolupořadatele – jak na to vám poradí Manuál propagace HB, FB cover události a další šablony na mozku.

  • Vyplnit akci do BISu (přístup má váš ZČ) - zaškrtnout AP nebo APam, pokud je to akce vhodná pro prvoúčastníky, pak to také zatrhnout u pole „pro koho"

Termíny pro zadávání víkendovek

15. června: pro zveřejnění v informacích pro účastníky táborů a pro šíření na letních ekostanech

31. srpna: pro zářijovou hromadnou propagaci

Všem víkendovkám můžeme poskytnout:

  • zveřejnění na novém webu a obecnou google reklamu
  • podporu a sdílení FB události 
  • zpětnou vazbu a konzultaci

 

Pokud bude vaše akce vhodná pro prvoúčastníky (podmínky zde) pak můžete počítat navíc například s:

  • Širší propagaci skrze obecné letáky a zveřejnění na letáku VIP víkendovek
  • Zveřejnění a reklamu na Facebooku Instagramu HB 
  • Propagace na novém webu HB v sekci "Jedu poprvé"
  • Propagaci na programech pro střední školy

 

Propagaci snadno a rychle zvládnete pomocí manuálu propagace a dalších šablon (fotka FB událostiplakátu,...) zde na mozku.

NOVINKA:  Vyzkoušejte naše nové šablony na FB cover události, plakátů a mnoho dalšího v online grafickém editoru Canva.com, kde si během pár minut vytvořít úžasnou grafiku ke své akci. Stačí se přihlásit přes náš Canva účet - zadat marketing@brontosaurus.cz a heslo jedemedal24. Poté si v sekci Všechny vaše návrhy vybrat šablonu, ze které si vytvoříte přes 3 tečky kopii a můžete začít tvořit.
Pokud si nevíte rady napište Matesovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dále nabízíme možnost založit si pro akci účet a email nazevakce@brontosaurus.cz. V případě zájmu pište Pavlovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  

Finance na vaše akce můžete žádat pomocí formuláře do konce května. Během prázdnin bude otevřené ještě poslední kolo žádostí pro podzimní akce s termínem podání do 31. srpna, nicméně doporučujeme žádat co nejdřív. Více nejen o finanční podpoře na vaše akce se dočtete v programu podpory. 

Tipy na lokality najdete v mapě lokalit HB, kde jsou jednak tradiční brontosauří lokality ale také spoustu nových lokalit, které teprve čekají na první dobrovolníky. Zároveň jsme pro vás připravili přehled lokalit s aktuální výzvou k pomoci. Na těchto místech je nyní dobrovolnická práce velmi potřebná a je zde příležitost vrhnout se do nových projektů. 

Pokud si nevíte s čímkoliv rady, neváhejte se obrátit na koordinátorky Terku (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo Ester (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).