Propagace jarních víkendovek a táborů 2023

Důležité termíny pro zadávání akcí do propagace:
 
5.2. pro jarní víkendovky 
10.3. pro letní akce a tábory 
 
Co od vás potřebujeme, abychom mohli vaši akci dostat do tištěné propagace? 
  • Založit FB událost pod FB základního článku (nebo se ozvat a my ji založíme přes náš hlavní FB) a přidat stránku Hnutí Brontosaurus jako spolupořadatele – jak na to vám poradí Manuál propagace HB a další šablony na mozku.
  • Vyplnit akci do BISu (přístup má váš ZČ) +

- zaškrtnout Akce příroda nebo Akce Památky

- pokud je to akce vhodná pro prvoúčastníky, pak to také zatrhnout u pole „pro koho"

 

Všem víkendovkám následně můžeme poskytnout:

  • zveřejnění na  webu a obecnou google reklamu
  • podporu a sdílení FB události 
  • zpětnou vazbu a konzultaci

 

Pokud bude vaše akce vhodná pro prvoúčastníky (podmínky zde) pak můžete počítat navíc například s:

  • Širší propagaci skrze obecné letáky a zveřejnění na letáku VIP víkendovek
  • Zveřejnění a reklamu na Facebooku Instagramu HB 
  • Propagace na webu HB v sekci "Jedu poprvé"
  • Propagaci na programech pro střední školy

Aktuálně jsme pak také spustili příjem žádostí o finance na dobrovolnické akce a aktivity na rok 2023. Žádat můžete přes tento formulář, více informací k dotacím můžete najít zde.

Propagaci snadno a rychle zvládnete pomocí manuálu propagace a k němu vyzkoušejte naše nové šablony na FB cover události, plakátů a mnoho dalšího v online grafickém editoru Canva.com, kde si během pár minut vytvoříte úžasnou grafiku ke své akci. Stačí se přihlásit přes náš Canva účet - zadat marketing@brontosaurus.cz a heslo jedemedal24. Poté si v sekci Všechny vaše návrhy vybrat šablonu, ze které si vytvoříte přes 3 tečky kopii a můžete začít tvořit.

Pokud si nevíte rady napište Matesovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dále nabízíme možnost založit si pro akci účet a email nazevakce@brontosaurus.cz. V případě zájmu pište Pavlovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

V rámci programu podpory neváhejte jednak žádat o finance, ale také se podívat na nabízené lokality či oslovit mentory pro vaše akce. Vše najdete shrnuté na webu

Pokud si nevíte s čímkoliv rady, neváhejte se obrátit na koordinátorky Terku (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo Ester (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).