Propagace podzimních víkendovek vol.2

Milí organizátoři, milé organizátorky,

druhé kolo pro podzimní propagaci vašich víkendovek a zároveň poslední kolo podání žádostí o finance na dobrovolnické aktivity končí 31. srpna!

Finance na vaše akce můžete žádat pomocí formuláře, více nejen o finanční podpoře na vaše akce se dočtete v programu podpory.

K propagaci potřebujeme od vás pouze:

- zaškrtnout AP nebo APam

- pokud je to akce vhodná pro prvoúčastníky, pak to také zatrhnout u pole „pro koho"

Všem víkendovkám můžeme poskytnout:

  • zveřejnění na novém webu a obecnou google reklamu
  • podporu a sdílení FB události 
  • zpětnou vazbu a konzultaci

 

Pokud bude vaše akce vhodná pro prvoúčastníky (podmínky zde) pak můžete počítat navíc například s:

  • Širší propagaci skrze obecné letáky a zveřejnění na letáku VIP víkendovek
  • Zveřejnění a reklamu na Facebooku Instagramu HB 
  • Propagace na novém webu HB v sekci "Jedu poprvé"
  • Propagaci na programech pro střední školy

 

Propagaci snadno a rychle zvládnete pomocí manuálu propagace a dalších šablon (fotka FB událostiplakátu,...) zde na mozku.

NOVINKA:  Vyzkoušejte naše nové šablony na FB cover události, plakátů a mnoho dalšího v online grafickém editoru Canva.com, kde si během pár minut vytvořít úžasnou grafiku ke své akci. Stačí se přihlásit přes náš Canva účet - zadat marketing@brontosaurus.cz a heslo jedemedal24. Poté si v sekci Všechny vaše návrhy vybrat šablonu, ze které si vytvoříte přes 3 tečky kopii a můžete začít tvořit.
Pokud si nevíte rady napište Matesovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Dále nabízíme možnost založit si pro akci účet a email nazevakce@brontosaurus.cz. V případě zájmu pište Pavlovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Tipy na lokality najdete v mapě lokalit HB. Jsou zde jak tradiční brontosauří lokality tak spousta nových lokalit, které teprve čekají na první dobrovolníky. Zároveň jsme pro vás připravili přehled lokalit s aktuální výzvou k pomoci. Na těchto místech je nyní dobrovolnická práce velmi potřebná a je zde příležitost vrhnout se do nových projektů. 

Pokud si nevíte s čímkoliv rady, neváhejte se obrátit na koordinátorky Terku (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo Ester (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). 

Těšíme se na vaše podzimní akce!